Nuorisoa kohdataan monissa eri kanavissa

Nuorisoa kohdataan monissa eri kanavissa

Kaupungin nuorisotila Ketun Golo on suljettuna sekä nuorisopalvelujen tekemä työ kasvotusten nuorten parissa on koronatilanteen takia tauolla, mutta nuorisotyön väki on jatkanut aktiivista toimintaansa kaikkien muiden viestintävälineiden avulla.

Kaupungin nuorisotyöntekijä Terhi Lehikoinen sekä etsivän nuorisotyön yksilöohjaajat Noora Kuuskoski ja Mikaela Tervonen ovat tavoitettavissa puhelimitse, Whatsappin välityksellä, sosiaalisen median kautta, sähköpostitse sekä nyt myös Discord-palvelimen kautta. Ketun Golon kanavissa on läsnä myös tuntiohjaaja Laura Hakanen.

– Aktiivinen läsnäolo eri viestintäkanavissa on meille arkipäivää, sanoo etsivän nuorisotyön ohjaaja Noora Kuuskoski. – Olemme läsnä siellä missä nuoretkin ovat ja tänä päivänä heidät löytää paremmin sähköisistä viestimistä kuin kaupungilta kulkemasta.

Discord-palvelussa tapahtuu

Discord on yhteisöpalvelu, kehitettiin alun perin digitaalisia pelejä pelaaville, mutta nykyään mukana on myös muita nuoria ja nuoria aikuisia. Discord koostuu erilaisista palvelemista, joihin liitytään aina suoran linkin kautta omalla nimimerkillä. Palvelimilla voidaan järjestää monenlaista eri toimintaa.

Sekä nuorisotila Ketun Gololla että etsivällä nuorisotyöllä on oma palvelin Discordissa. Ketun Discordissa on erilaisia kisoja ja tapahtumia mm. levyraatia ja tietovisaa. Etsivällä nuorisotyön palvelin on tarkoitettu pääasiassa kaikille 15-29 vuotiaille nuorille. Työntekijät ovat paikalla tiettyinä aikoina, joten huomioithan yleiset käyttäytymissäännöt. Ketun Golon Discordissa on myös mukana tuntiohjaaja.

Löydät palvelimet Discordista seuraavien linkkien kautta:

Voit myös lisätä Ketun Golon / Etsivä Nuorisotyö kaveriksi (aloitussivu –> lisää kaveri -kohta):

  • Ketun Golo: Ketun Golo#7489
  • Etsivä Nuorisotyö: Etsivä nuorisotyö Kankaanpää#3953

Nuorisopalvelut muissa kanavissa

Nuorisotila Ketun Golo

Nuorisotyöntekijä Terhi Lehikoinen

Etsivä nuorisotyön yksilöohjaaja Noora Kuuskoski

Etsivä nuorisotyön yksilöohjaaja Mikaela Tervonen

Etsivät löydät myös:

  • Snapchat:ekankaanp5
  • Instagram: @etsivatkankaanpaa

Nuorten kannattaa muistaa myös Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän (PoSa) nuorten, aikuisten ja perheiden korona-ajan huolipuhelin, joka tarjoaa luottamuksellista psykiatrisen sairaanhoitajan tarjoamaa keskusteluapua numerossa 040 652 4200. Numerossa on takaisinsoittojärjestelmä, joka toimii arkisin klo 8-15. Kuuntele viesti loppuun ja toimi ohjeiden mukaisesti.