Satasairaalan koronatilanneraportti 9.10. klo 17

Satasairaalan koronatilanneraportti 9.10. klo 17

Kuva: Satasairaala

Satasairaalan tuoreen (9.10. klo 17) koronaraportin mukaan tilanne on Satakunnassa epidemiologisesti perustasolla. Kahden viikon ilmaantuvuus Satakunnassa on hieman noussut, mutta se on edelleen matalalla tasolla ja alittaa selvästi kiihtymistason rajan.

Suomen tilanne on kuitenkin selvästi huonontunut ja lähialueilla on siirrytty kiihtymisvaiheeseen, joten väestön on tärkeää noudattaa varotoimia ja epidemiologista tilannetta seurataan tarkkaan. Varotoimia kiristetään tarvittaessa.

👉 Lisätietoja Satasairaalan tilanneraportista osoitteesta: www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19

Kankaanpäässä kaupungin johtoryhmä seuraa aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja on yhteydessä terveysviranomaisten kanssa. Tarvittaessa reagoidaan nopeasti annettujen ohjeistusten mukaisesti. Kouluissa ja päiväkodeissa on tehty tarkat työsuunnitelmat mahdollisten tartuntatilanteiden varalta.

Kaupunki tiedottaa koronaan liittyvistä asioista osoitteessa: www.kankaanpaa.fi/korona

❗️Pidetään siis huolta käsi- ja yskimishygieniasta ja turvaväleistä sekä noudatetaan annettuja suosituksia kasvomaskien käytöstä.

❗️Maskia suositellaan käyttämään, kun matkustaa joukkoliikenteessä, kun on matkalla koronavirustestiin ja kun saapuu riskialueelta.

❗️Lisäksi maskia suositellaan käyttämään, konserteissa ja muissa musiikkitilaisuuksissa, teatteriesityksissä ja muissa esittävän taiteen tilaisuuksissa, jääkiekko-otteluissa ja muissa urheilutapahtumissa, messutapahtumissa sekä sisätiloissa järjestettävillä festivaaleilla.

Mm. Kankaanpään musiikkiopisto on suositellut maskien käyttöä konserteissa ja näin ovat tehneet myös urheiluseurat pelien ja muiden tapahtumien suhteen.

Lisätietoja Satakunnan alueella voimassa olevista suosituksista niin ikään Satasairaalan sivuilla.

❗️ Olethan jo ladannut puhelimeesi Koronavilkku-sovelluksen?