Torstain toripäivät jatkuvat 7.5. alkaen

torikuva

Kankaanpään kaupunki keskeytti maaliskuussa perinteisten torstaitoripäivien järjestämisen johtuen koronavirustilanteesta.

Toripäivät jatkuvat rajoitetusti torstaista 7.5. alkaen.

Myyntipaikat järjestetään vuosipaikan varanneille siten, että koko torialue tulee käyttöön. Paikat katsotaan mahdollisimman väljästi, jotta asiointi on mahdollista ilman ruuhkia ja turhia kontakteja.

Myös muita myyjiä sijoitetaan mahdollisuuksien mukaan torille. Heitä pyydetään olemaan ennakkoon yhteydessä torivalvojaan, puh. 044 577 2701.

HUOM! Torilla ei tule toistaiseksi olemaan kahvilatoimintaa. Mukaan myytävien elintarvikkeiden myynti on mahdollista.

Pidetään huoli etäisyyksistä ja hygieniasta

Torilla kävijöitä sekä torimyyjiä pyydetään noudattamaan Valtioneuvoston antamia rajoituksia ja suosituksia koronavirustilanteen johdosta.

Torilla tulee välttää ryhmien ja jonojen muodostumista sekä tarpeetonta oleskelua. Valitettavasti tori ei ole tällä hetkellä seurustelua ja tuttavien tapaamista varten, vaan ainoastaan asiointiin. Sairaana ei tule asioida torilla.

Torimyyjiä pyydetään vastaamaan oman myyntipaikkansa aiheuttaman jonomuodostelman riittävästä väljyydestä. Maksutapahtumat suositellaan tehtäväksi maksukortin lähimaksua käyttäen. Mikäli maksu tapahtuu käteisellä, täytyy pitää huolta hygieniasta. Myyntipisteille suositellaan käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Lisätiedot:

Kaupungin torivalvoja
044 577 2701